KUNSTENAARS

WILLEM VAN HOOFF

WILLEM VAN HOOFF

Willem van Hooff (1992) get's most of his inspiration from humanity and it’s rich history. The different cultures, styles of architecture, art, and the stories that goes with them are fascinating me.

Looking around the sculptor is always searching for some romance. He tells those stories and expresses memories in his works. He tells the stories with a prehistoric, simple and pure building technique, a technique were he feels the materials and sculpt it with his own hands.

JOLIJN SNIJDERS

JOLIJN SNIJDERS

Na haar afstuderen aan de St. Joost Kunstacademie werkte Jolijn Snijders als illustrator en grafisch ontwerper in de reclame, kort daarna stortte ze zich op haar succesvolle carrière als modefotograaf. Haar werkzaamheden in modesteden zoals Amsterdam, Milaan en Londen bleven niet ongezien en ze onderscheidt zich door een opvallende combinatie van esthetisch bevredigende fotografie en een ongrijpbare broosheid van haar onderwerpen. Heden werkt zij vanuit haar studio in Eindhoven met de focus op analoge fotografie en portretten.

​De jeugdige onderwerpen in haar foto's laten een fragiele transformatie en een tweeledigheid van hun kwetsbaarheid zien. Haar foto's zijn edgy, fragiel, esthetisch, scherp en puur. Ze tonen een ambigue balans tussen vele werelden.

English With a strong personality and a rebel attitude, she established I Love Fake, an independent print and online magazine, publishing 5 sold out issues of the magazine distributed in 34 countries. Here she earned experience and visibilty with her motto CELEBRATING THE SPIRIT OF YOUTH. Absolute magic in casting, she has a special eye for finding upcoming models. She's known for capturing people's personality in a cinematic, raw romantic way.

NIELS EGIDIUS

NIELS EGIDIUS

De Eindhovense Niels Egidius (1991) studeerde in 2016 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht maar tekent al zo lang hij loopt. De romantische werelden die hij afbeeldt begeven zich op het grensgebied tussen droom en realiteit. Thema’s als romantiek, kolonialisme en fantasiën over warmere oorden combineert hij met observaties uit zijn dagelijks leven. Met symbolische details probeert hij de kijker uit te dagen te ontrafelen wat hij of zij ziet.

Niels Egidius ziet zichzelf dan ook als een schilderende regisseur: schilder en verhalenverteller ineen.

EVA VAN DER MOER

EVA VAN DER MOER

Door wetenschap te gebruiken combineert de in Eindhoven gevestigde Eva van der Moer kleur en zuiverheid om kleuren weer te geven die reflecteren vanuit het landschap en de omgeving. De natuurlijke elementen vormen een kunstmatige schijn en geïnspireerd door dit klassiek besproken Nederlandse licht bepaald van der Moer haar onderzoeksesthetiek.

FRANSJE GIMBRERE

FRANSJE GIMBRERE

Fransje Gimbrère is multidisciplinair ontwerper, geboren en getogen in Tilburg, de textielstad van Nederland. Gimbrère studeerde in 2017 af aan de afdeling Man & Identity aan de Design Academy in Eindhoven.

Ze observeert en verkent de wereld met diepgaand kritisch denken en een intuïtieve interesse voor de esthetiek van vorm, kleur, beeld en materiaal. Deze mogelijkheid om te monitoren trekt de wereld zoals het is.

Met haar bewustzijn van esthetische kwaliteit, het gebruik van een verscheidenheid aan materialen en een verscheidenheid aan media, heeft Fransje een multidisciplinair assortiment geproduceerd. Haar concepten en ontwerpen bevatten vaak tegenstrijdige elementen en een nieuwe speelse aanpak, resulterend in een beetje eigenaardigheid of rauw randje in elk ervan.

 
 
 
 
 
E-mailen